Lite update

Min vardag | måndag december 28 2009 16:15 | Comments (0)

Julen har varit supermysig, som alltid :) Massa mys med familjen. Sen bar det av till Dalarna på Annandagen och släktmiddag. Blev ett rejält ståhej, såklart ;) Har för övrigt fått 6 jobbdagar nu på lovet, så blir en del pengar i alla fall. Softa får vi göra i Thailand, nu är det mindre än en månad kvar… LÄNGTAR!

Men tänker inte skriva så mycket här nu. Jag har nämligen  gjort en ny blogg nu.. Detta pga att den här är så krånglig, svår att förstå och seeeg.. När jag dessutom fick se att mitt minne här snart var förbrukat (redan??) blev jag väldigt irriterad, vad ska man då göra, radera gamla inlägg? Väldigt dåligt tyckte jag.. Därför har jag nu gjort en ny Lovan blogg på blogg.se :)

Ni är välkomna dit framöver istället!! So long.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu