JULLOV!!

Min vardag | onsdag december 23 2009 17:28 | Comments (2)

Tjohoo.. Nu är tentan över!! PUST! Sån enorm lättnad kan jag berätta. Den var ganska jobbigt, och lite lurig.. Men jag tror att jag har klarat den. (hoppas!) Skrev 11 A4 sidor så fick nästan migrän efteråt.. På jullovet vill jag inte tänka någonting, bara vara, tack ;)

Jag inledde dock lovet med att få jobba idag. Rätt skönt att vara på sitt gamla jobb- där behöver man dessutom inte tänka så mycket ;) Fick även jobb 13-22 på juldagen, så det blir några välbetalda timmar iaf! Anders jobbar på för fullt i Uppsala han med. Han jobbar även imorgon, julafton, men sen kommer han hit och firar med oss såklart :) Hela familjen från Dalarna kommer till Gävle, vi ska fira hemma hos systeryster i år med. MYS! Sen på annandagen åker vi till Dalarna och då blir det den traditionella middagen och julfesten med släkten! Tjohoo! Brukar vara urkul att träffa alla och bli ett rejält ståhej! Ska försöka att inte somna på badrumsmattan i år ;) hähä.. Är åter i Gävle 28:e dec, så får se vad som händer därefter. Lite umgänge med tjejligan och lite mera jobb, förhoppningsvis.

Här kommer lite bilder.. Kan inte få nog av att fota den här härliga vintern! Det är ju så VACKERT ute så känns som man är i en saga!♥

Tentamorgon, påväg till skolan i -15 grader.

Tentamorgon, påväg till skolan i -15 grader.

Gavleån

Gavleån

Gävle

Gävle

Gävle

Gävle

Vi byggde pepparkakshus!! Fint va ;) Anders är nöjd med sitt verk ;)

Vi byggde pepparkakshus!! Fint va ;) Anders är nöjd med sitt verk ;)

Undrar om Hans & Greta bor där?

Undrar om Hans & Greta bor där?

Vi har även bakat toksmarriga knäck <3

Vi har även bakat toksmarriga knäck <3

Julklapparna inslagna & klara!

Julklapparna inslagna & klara!

 

Det jag mer har att uppdatera om är att GävleBocken brann inatt! RACKARNS Babian som tände eld på den.. FY DIG.. Den hade väl kunnat fått stå till jul iaf ;)

Nu passar jag på att önska alla en riktigt GOD JUL!! Ha en supermysig afton imorgon :)

Kram från Lovan & Anders ♥

bamsenlovan

2 kommentarer »

  1. Comment by astrid — 25 december 2009 @ 22:36

    god jul i efterskott! ;) <3

  2. Comment by jess — 27 december 2009 @ 11:25

    Vilka mysiga bilder!Jag glömmer alltid kameran men håller med om att vintern är fin med fluffig snö:)Snöat galet mkt här!

    Skönt att du kan lägga tentan bakom dig, jag tror du fixade den i alla fall:)men var verkligen inte lite att skriva,phu!!Hoppas du får vila å må gott nu under julen och kanske tjäna några extra slantar också emellanåt! God fortsättning min vän!!puss&kram

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu