Snart så..

Min vardag | söndag december 20 2009 18:52 | Comments (3)

Är det jullov.. Eller ja, så mycket ledighet kanske det inte blir eftersom jag måste försöka jobba, men ledigt från skola och praktik iaf. Har inte fått några jobbdagar än men hoppas det blir någon dag.. Smått panik över hur man ska lösa ekonomin nu när vi måste sluta glida på CSN från och med januari. Pust! Anders ska jobba typ alla dagar utom två på ”lovet”. (typ 14 dagar i sträck alltså) Hans jobb skriker efter folk.. Vilket ju är bra, men lite synd om honom tycker jag som aldrig vilar.. Han är så duktig!

Gjorde sista praktikdagen idag, har krigat på där nu hela helgen. Sjukt stressigt idag, käkade lunch vid 14 igen.. Men det går väl sakta framåt iaf.. Hoppas man inte står på ruta 1 igen efter lovet bara ;) Hinner förtränga allt x) Nu är det bara den där förbaskade tentan imorgon kvar, har inte pluggat ett skvatt på den i helgen.. Men man är ju helt slut! Kanske hinner läsa en gnutta ikväll, nu ska jag iväg på lite julemys med mina härliga klassisar♥

Tack för alla kommentarer på förra inlägget också, söta ni är som engagerar er i mitt hår ;) Fick många bra tips tycker jag så man vet aldrig hur det slutar ;) Men i just detta nu blir det inga drastiska åtgärder..  Får jag jobb nästa år kanske jag firar med att göra en Britney :D hähä.

Puss på er.

3 kommentarer »

 1. Comment by jess — 20 december 2009 @ 20:00

  Hoppas du får mysigt med klasskompisarna!:) Skönt att du får lite lov nu efter att den där tentan är gjord, jag håller mina tummar för dig!Du fixar det!!! Stackars Anders som ska jobba så mkt i jul..du får pyssla om honom när han är ledig så han inte sliter ut sig för mkt;)Ett mysigt bad eller så:) Å hoppas du får lite jobbdagar också så du får tjäna lite extra pengar.

  Lycka till på tentan nu gumman!Puss å kram

 2. Comment by Jessica — 20 december 2009 @ 23:34

  puh, nu ligger jag efter lite här! har läst alla inlägg i alla fall. :) får försöka göra en komprimerad kommentar här på allt och även svara på de kommentarer du gett mig! :)

  Vilken massa snö ni har, är inte alls avundsjuk. Vi har ju snö här med and i dont like haha! :) Fy för denna kyla. visst är det mysigt när den lyser upp i vintermörkert men inte så rolig när den ligger som is och slask på vägarna.:/ Kör försiktigt om ni är ute med bilen!

  Så söt lillskrutten är också, självklart är han snäll med en sån toppenfaster som dig!:) Verkade som att ni hade det riktigt mysigt.

  Angående håret så är ju sånt där alltid så svårt när man är i den sitsen!;D Har ju själv samma problem just nu, vill göra nåt med mitt hår men vet inte riktigt vad. Färga det dock inte mörkt som Carmen Electra gjort för hon ser ut som ett sprängt rövhål (citerar Anna Anka haha! ;D) Jag tycker dock att du passar i allt! Satsa på att lägga ni lite mörkare slingor så det blir sådär brondt som är så populärt nu? :) Mellanting mellan blondin och brunett. Långt hår är alltid fint tycker jag, även om du passar i det kortare också, nackdelen där är ju att man kanske måste hålla efter det med tätare frisörbesök än långt..

  Skönt att ni får lite ledighet nu men trist att Anders ska jobba så mycket, då lär ni inte ses så mycket eller? För han jobbar väl i Uppsala? Eller han kommer hem och sover hemma så att säga?:) Hoppas att ni trots mycket jobb ska få en mysig jul och nyår.
  Och jag håller verkligen tummarna för att tentan ska gå kanon, men det tror jag. Du brukar ju fixa alla tentor med bravur!:) Ska även hålla tummarna för att du kommer få lite jobb nu över lovet, ständigt denna stress över pengar. :( Usch!

  Nu till mina svar då!:)
  Jag lär faktiskt få handla mina julklappar på självaste julafton, känns ju lagom kul att ge sig ut bland hysteriska människor då! Dessutom har jag inte riktigt koll på vad jag ska köpa!gaah!skulle gärna börjat tidigare om jag bara fått lite mer pengar då.så det fick vänta till sista minuten i år. suck!
  jag minns faktiskt inte hur lång tid det tar att få aktivitetsstöd, har för mig att det gick ganska smidigt för min del. mitt bästa tips är nog att ta dig till din lokala arbetsförmedling och prata med dom där. vet inte heller hur det ligger till med a-kassa då man pluggat i tre år, så som sagt – prata med af. dock håller jag tummarna för att du kommer ha ett jobb när du väl går ut skolan!:)

  Jag är verkligen shopaholic haha, farligt det där! Eftersom jag har konto på HM så går det ibland lite väl lätt att shoppa loss. :/ Men jag ska se till att betala ner det där nu annars blir det väl lyxfällan nästa. Jo tofflorna är från HM, hittade dom via hemsidan. sen jag sett reklam för din sko också där de hade några som såg tokmysiga ut! typ fårskinnstofflor med sånt ludd.:) Ugg´s för inomhusbruk.;)

  Ja, jag hoppas verkligen att jag ska kunna unna mig ett besök hos en hudterapeut sen efter julen. Är ju INTE kul med dessa finnar. menar du din vän Emma? För hon ser ju inte ut att ha problem med finnar ändå.:) Jag hoppas på att jag ska kunna få nån hjälp utan läskiga tabletter.

  Nja, mina fransar är ju ganska långa i sig själv så jag tyckte faktiskt inte att mascaran gjorde så mycket skillnad. men den där helt perfekta mascaran finns nog inte! ;) Inte än iaf!

  Och slutligen, så kommer jag uppdatera om det där tråkiga snart. :) Inget allvarligt så, men ändå jävligt surt!

  Ha nu en riktigt mysig jul om vi inte hörs nåt innan dess! Puss!

 3. Comment by Jessica — 20 december 2009 @ 23:34

  haha hjälp min kommentar blev ju längre än själva inlägget! XD sorry!

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu