Hår?

Min vardag | fredag december 18 2009 11:35 | Comments (7)

Någon som har en åsikt om vad jag ska göra med mitt hår?? Hur jag än gör så är ja trött på det efter 5 min känns det som x) Jag funderar på (vilket har varit min plan ett tag nu) att spara ut det låångt, och även spara ut den där förbaskade luggen.. Men så fort ja ser mig i spegeln så suckar jag bara! BLÄ.. Eller så ska jag permanenta det? ELLER så klipper jag av skiten helt? Typ page som förut?!? Då ser man ju åtminstone lite cool ut. 

Dagen i- landsproblem ;)

lovisa

Men nu ska jag plugga!!!!!

7 kommentarer »

 1. Comment by emma — 18 december 2009 @ 14:19

  jag hade skrivit världens längsta kommentar om hur fint hår du har, och om hur alla som har lockigt hår vill ha platt hår. det man inte har vill man ha. spara ut ditt hår och färga det mörkbrunt!!!!!
  puss / lillasyster

 2. Comment by lottaleverlivet — 18 december 2009 @ 18:08

  En skönhet klär ju i allt Lovisa! Jag tycker att du var jättefin i långt hår med lite lugg som du hade förr, men du var jättefin i page också. Nackdelen med page är väl perioden när den växer ut. Men jag tycker som sagt att du fin i håret nu också, bara du själv som tänker på det. Puss!

 3. Comment by made — 18 december 2009 @ 19:33

  Permanent vore ju hur sött som helst i lite kortare än det du har nu!

 4. Comment by astrid — 18 december 2009 @ 20:23

  jag tycker att du ska klippa snelugg och antigen bleka det ljusare (..eller slingor..) eller bara färga det mörkare :)

 5. Comment by Kårven — 19 december 2009 @ 3:24

  Men bäjb…du har ju så fint hår jue…fast jag vet hur det är, ibland lessnar man ju bara ur…
  Tycker nog du är schnyggast i långt, lite ljust hår..typ med slingor…som en lejonman typ ;) (Men försök undvika några större klickar om du ska görat själv.. =P )
  Puss å Nyp!

 6. Comment by jess — 19 december 2009 @ 12:00

  svarar på dom två senaste inläggen här:)
  Gud så söt han är lille Wilhelm:)Å klart du är en underbar faster,det där med att han var så snäll å somnade är ju ett bra bevis:)Du kommer å bli värsta bästa mamman sen också när det är dax!

  Usch att ni hr så kallt inne…är kallt här också men mäter man i mitten av rummet går det säkert upp till dom där precisa 20 graderna det ska vara…men 18 är för kallt så då måste dom höja temperaturen!Hoppas dom gör det snart!

  Över till håret!Jag vet precis vad du menar med att man är trött på sitt hår. Nu gillar jag det men innan kunde jag känna att det bara var nåt tråk som hängde å inte ville samarbeta alls…Du passar i allt tycker jag,du har ju varierat en del genom åren å allt har varit fint och passande på dig:)Så vad du än väljer att göra så kommer du bli skitsnygg! Permanent blir säkert fint men sen jag gjorde min å det inte alls blev nåt vidare resultat utan bara massa slitet så vågar jag inte rekomendera för andra…Nu har ju inte alla samma hårkvalité men i mitt hår gick det ju inte alls:/Men rådgör med frisören innan..förhoppningsvis vet dom bäst.

  Du passar så bra i ditt långa guldiga svall å du passade jättebra när du hade brunt å jag tycker du passar superbra i kort hår också!!Du får söka frisyrer på google å klura lite.Spännande att se vad det blir sen:) Puss å kram vännen min

 7. Comment by Helena — 19 december 2009 @ 17:23

  Hur man än gör slutar det alltid med att man sitter och kollar på gamla bilder och tänker ”varför klippte/färgade/sparade jag håret för?”. Hemska tanke att man faktiskt skulle bli nöjd liksom :) Men jag röstar på lugg iaf, du är jättesöt i det! /Helena

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu