Barnvakt

Min vardag | fredag december 18 2009 11:12 | Comments (2)

Igår var jag barnvakt åt världens finaste kille.. (Ja, efter A då förstås ;) ) Min lilla Wilhelm är bara för go!! Var där mellan 14-18.30, och han grät inte en ENDA gång, blev helt paff så snäll han var ;) Haha! Vi busade och lekte för fulla muggar. Han brukar ju lägga sig runt 18-tiden, och när han började bli lite kinkig så sa jag bara ordet ”Bada?” Så lyste hans ögon upp som tefat och han SPRANG allt han orkade in i badrummet och pekade på badet ”DÄ!!!” Hahaha.. Så jäkla söt! Jag tror jag aldrig träffat någon som älskar att bada så mycket som han :)

Plus att jag kanske är världens stoltaste faster just nu för att jag LYCKADES få honom att somna DESSUTOM innan hans pappa kom hem! Den första personen förutom hans mor och far som lyckats med det ;) Trodde aldrig det skulle gå, men han la sig jättesnällt, pillade mig i håret ett tag sen så snarkade han på. Ängeln♥ Världens bästa faster kanske ;)

wille2wille1vinter09-058wille4

I morse när jag vaknade var det -15 ute, hehe.. Jösses! Stackars älskling som fick knata iväg i 35 min promenad till praktiken i det :P Själv är jag ledig så jag låg kvar under mitt duntäcke ja ;) Är så bra för vi har en trådlös termometer står bredvid sängen, så då kan man titta där direkt om det är värt att gå upp eller inte ;) Vi har även bara 18 grader inne just nu!! Huuuh! Alla element är dessutom på högsta. Jäkla Gavlegårdarna.. Höj värmen NU tack!! Samma visa varje vinter…

 

Men nu är det som det ska ute i alla fall: kallt, massor med snö och härligt ♥ Att vi har en halvmeter snö är faktiskt ingen överdrift heller: jag ställde mig nämligen på gården för att mäta och det gick upp till mina knän! Och jag stog inte i en snödriva ;) haha. Men det här är ju ingenting, snökaoset -98 hade vi ju 1,5 m snö!! I alla fall i Österfärnebo där jag bodde då, som ligger 5 mil utanför…. Det var tider det ;) Det kan vara ett riktigt snöhål här bara det vill sig…

2 kommentarer »

  1. Comment by lottaleverlivet — 18 december 2009 @ 18:05

    Det är nog en kombination av att han är världens sötaste unge och du är världens sötaste faster som gör att ni går så bra ihop :) !

  2. Comment by made — 18 december 2009 @ 19:35

    Såå söt!! Var stolt, det är inte lätt att få barn att somna :D

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu