Snööö :)

Min vardag | onsdag december 16 2009 21:44 | Comments (3)

Så himla HÄRLIGT! Vi har fått en halvmeter snö i Gävle x) Nu är det verkligen vinter och jag tycker det är underbart ja :) Vill åka pulka nu!!!! Det ska jag och Anders göra så fort vi får möjlighet ;) hoho!

Påväg hem från skolan..

Påväg hem från skolan..

Is :)

Is :)

Snö snö..

Snö snö..

Härligt!

Härligt!

Vintergumma x)

Vintergumma x)

 

Här är dessutom min stegräknare efter en vanlig dag på Infektion, haha.

stegraknare

Inte undra på att benen värker efter en dag på jobbet!! :D

Nu är jag ”ledig” i 3 dagar och måste plugga som en tok till tentan.. Eller ja, nu har ja tors och fre på mig, sen lör, sön har ja praktik. Tentan är på måndag. Känns som jag underskattat den lite, för nu när jag börjat titta på allt är det ganska mycket.. Skulle vara riktigt pissigt att inte klara den nu när vi ska ta examen… Blääää… Men har ju klarat allt hittills så jag borde ju fixa detta med??

3 kommentarer »

 1. Comment by Ulrika — 16 december 2009 @ 22:45

  Fina bilder Lovan!
  Hade tänkt ut och plåta lite jag med någon dag, men min puckade mobiltelefon lägger av när jag är utomhus!!! :-o skandal! Men hoppas det ska funka ändå någon dag, haha… Gullig vintergumma, puss till henne. Och BRA jobbat med stegräknaren tjejen, heja!

 2. Comment by jess — 17 december 2009 @ 18:26

  Oj,en halvmeter!! Här har vi inte alls så mkt..det är ju vitt ute men inte tror jag vi fått mer än nån dm max…men kallt är det i alla fall;) Fina vinterbilder du tagit! Jag tror du fixar den där tentan lika bra som du fixat allt annat,du är en smart tjej:) Ska hålla tummarna för dig! Ha så skoj i pulkbacken;) Puss å kram vännen

 3. Comment by lottaleverlivet — 17 december 2009 @ 18:51

  Vilka fina bilder du knäppt Lovisa! Du är så söt med din kamera! Men jag måsta skälla lite på dig för att du är ute i det här vädret utan mössa :P

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu