Äntligen vinter!

Min vardag | måndag december 14 2009 20:35 | Comments (3)

Gud vad härligt med lite kyla!! Och i alla fall lite vitt på backen, än om det inte är mycket snö… Jag älskar den här tiden strax innan jul! Mys mys mys…

vinter09-021

vinter09-016

Jag börjar även äntligen få lite mer grepp om praktiken. Nu har jag egna patienter och det har gått ganska bra. Inte för att jag vantrivdes innan, men kändes som jag hade noll koll.. Det är mycket som är svårt, men en grej är när man rondar och inte fattar vad läkaren pratar om, haha. Visst, vi kanske inte måste kunna allt läkarna pratar om rent praktiskt. MEN teoretiskt ska vi FÖRSTÅ det dom säger och vad det innebär. Det är inte alltid helt lätt med deras läkarspråk!Allra främst när så många av våra patienter är multisjuka. Det är inte EN sjukdom i botten, det är 20! Sen ska man fatta hur alla dessa påverkat varandra i en ond spiral.. Men några år på en sån avdelning lär ju vara väldigt lärorikt… Tur jag har så tjock skalle så det går in mycket information ;)

Magen är inte så bra nu heller :( Bara gör ont mest hela tiden.. Men känns som ja bara gnäller om det i den här bloggen, så vi struntar i den nu. Jag är inte multisjuk i alla fall, och det är jag otroligt tacksam för!! Nu ska jag kura under en filt! Dax att börja plugga till tentan också kanske?

3 kommentarer »

 1. Comment by jess — 14 december 2009 @ 21:06

  jag förstår att det måste vara sjukt mkt att lära sig på din praktik!spännande men svårt:)Men som du sa,med lite tid ger det ju med sig.Är ju ingen som kan allt från start!Är kul att du börjar tycka att det går bättre nu:)

  Jobbigt att magen inte vill bli bättre:(Är den där medicinen nåt du tar dagligen eller blir det mer vid behov? Jag hoppas det blir bättre snart! Mys en massa nu vännen:)julekramar från mig!

 2. Comment by Ulrika — 15 december 2009 @ 14:19

  Mys på Lovan!
  Gud va gulligt, har du och A varsin chokladkalender <3
  Snöflingspussar och kramar
  /U

 3. Comment by Ulrika — 15 december 2009 @ 14:19

  Glömde säga, krya krya krya lilla magen!! :-( Stackars dig gumman. Du måste bli bra i den där magen någongång. *grubblar på hur*

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu