Karatebakfylla..

Min vardag | söndag december 13 2009 0:42 | Comments (2)

Var superkul igår, men usch vad man utsätter kroppen för.. Festen var riktigt 80 talsaktig med den ena snygga outfiten efter den andra ;) Temat ”1984″ fick tolkas helt fritt! Jag tänkte först om jag skulle gå som en spermie eftersom ja inte var född än då ;) hoho! Men det blev Madonna, fast var kanske mer lik en pudelrockare/slampa x) haha! Men alla var lite fega och ville inte gå ut i sin fina klädsel, så då böt även jag om sen… Vi hamnade på Harrys!

Dagen efter vaknade jag och kände mig relativt pigg.. Gick upp och käkade och kollade på tv och allt var frid och fröjd. Men mitt på dagen började jag känna av magen.. det blev värre och värre och jag förstog direkt vad som var på gång: ett roligt anfall. Sen kom krampen och då var det bara att gå in på toaletten och börja spy.. Sen blev jag liggandes på badrumsgolvet med frossa, kramp i magen och spydde som en gris i flera timmar. Har haft en riktig toppenlördag med andra ord! Somnade till och med på golvet sen.. Kunde ju inte röra mig, så blev kvar där… Snart kanske jag ska ta in kudde och madrass där så man ligger bekvämare nästa gång?

Det går inte bra för mig att dricka alkohol :( Jag festar ju inte speciellt ofta längre.. Men någon gång kan man väl få ha lite kul? Utan att bli död med bröd dagen efter.. Min mage verkar inte tåla alkohol alls, och ska jag må såhär dagen efter är det inte värt det för mig.. Jag dricker ju helst vin, men det skulle ju inte vara så bra enligt min läkare.. Men öl kan jag inte dricka en hel kväll, det går inte.. (blir uppblåst som en fotboll) Och sprit.. Ja det kan jag inte heller dricka om jag ska komma hem ordentligt ;) (vilket är att föredra) Cider tycker jag är äckligt… So what to do? Bli nykterist?

Gräsänka är jag också i helgen.. Så nu är jag lite purken och vill att A ska komma hem och pyssla om mig.. Nu ska jag kura ner mig med en film och sura lite. Magen är bättre nu iaf, thank god.. Känns som den blivit misshandlad med knytnävar…

2 kommentarer »

  1. Comment by jess — 13 december 2009 @ 12:51

    Vad kul att det var en lyckad fest och roligt att se bilderna på er alla i era outfits:) Men fy att din mage skulle reagera så hårt på alkoholen:/ Ok att man kan förstå att alkohol inte är bra för kroppen å magen,även om man är frisk…men att det ska bli sådana anfall är ju hemskt:( Jag förstår ju att du vill kunna festa till ibland å dricka alkohol men förstår också det du menar med att det inte är värt det om man ska må sådär efteråt…Tyvärr verkar det ju inte gå att förutse vilka gånger det blir sådär med anfall efter en fest å vilka gånger det ändå går bra…Jag tycker så synd om dig vännen som ska behöva må sådär:/ Har inget bra å skriva för kan ju tyvärr inte bota din mage…jag bara hoppas du ska bli bättre och att du ska slippa få dom där hemska anfallen…Stor kram till dig vännen min!!!!

  2. Comment by made — 14 december 2009 @ 21:10

    Åh:( men hellre utan alkoholen än med dom anfallen! Kram

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu