Sköna garv…

Min vardag | fredag juli 31 2009 14:52 | Comments (7)

Ja då är det bara att gå in på argalappen.se xD det är mitt hak det när jag har lugnt på jobbet ;) Sitter och garvar hysteriskt så mina kollegor tror väl att jag är galen. ;) Man måste bara älska dessa arga människors lappar..

Den här veckan har vart så sjukt lugn på jobbet- fattar inte vad som hänt! Har ju sprungit som en dåre hela sommaren annars. Hatar att ha såhär lugnt! (lugnet före stormen??) Ge mig action!! Inte så att jag önskar att de ska bli sjuka.. Men bra nära ;) Har beställt en bok om akutmedicin som jag ska få hem idag, får bli lite helgläsning:)  Tycker det är väldigt intressant med sånt där, och det är ju ett stort plus att kunna….

Är riktigt stolt, för har haft en patient med världens bensår i sommar som jag lagt om och hoforslindat två gånger i veckan, och nu är det nästan HELT LÄKT! Känns så jävla bra :) Gudarna ska veta att jag stått där och lindat så svetten runnit den här sommaren…..

Nu är det snart helg, och det ska bli grymt skönt.. Så är man alldeles ensammen och övergiven i helgen också… (vissa glidare ska ju till GBG och se U2) Vad ska jag hitta på för att överleva tro ;) Just nu känns det som att ligga i soffan och äta popcorn hela helgen är ett bra alternativ :D Sen är det en vecka kvar till SEMESTER!! Tjing tjing!

tn_7520-20mattias

tn_dsc0212920umea2020-20anonym

tn_081225036hiss-svartsmurfan

tn_img_054-an2

Personligt

Blogglista.se

Blogg listad på Bloggtoppen.sePersonligt

7 kommentarer »

 1. Comment by Maria Sjöden — 31 juli 2009 @ 15:05

  *haha* Vilka lappar!

 2. Comment by Linna — 31 juli 2009 @ 16:00

  haha ja älskar med arga lappen. fnissar ihjäl mig när ja ser dom.

  ja gillar inte heller när det är för lugnt men dfet kommer nog igen ska du se.

  kul med patienten. du är nog en toppen sköterska raring! kommer absolut komma till dig för råd framöver ^^

  hoppas du får en mysig lugn helg, kan vara skönt det med. PUSS

 3. Comment by Lina — 31 juli 2009 @ 16:25

  hoforslindat som i Hofors och lindat??? :)
  Jag har fått en till resväska av Anna som jag ska konka men hem, annars blir det nog omöjligt att komma hem med allt. Ja, vi får ses lite under hösten här. jag har ju popcorn som du och jag ska prova :)
  Puss

 4. Comment by jess — 31 juli 2009 @ 19:59

  Hihi:)dom är kul dom där lapparna,finns en bok med dem också som jag stod å kollade i på en affär en gång å flinade för mig själv:)

  Det är jobbigt när det är för lugnt på jobbet så man lixom bara väntar på att tiden ska gå framåt å inte bakåt..Är tyvärr oftast så att det antingen är galet mkt å göra eller helt lugnt,ett mellanting vore ju bäst:) Å kul att du fick såren att läka,du är så himla duktig gumman!!Hur ska dom klara sig utan dig sen??:)

  Hoppas du får en bra helg oavsett vad du hittar på,en slapp helg med popcorn i soffan lät härligt!Hade mkt hellre gjort det är flyttat;) Sköt om dej vännen!Puss&kram

 5. Comment by jennifer — 02 augusti 2009 @ 23:59

  hehe åh dom där lapparna är både söta och extremt roliga, jag garvar ihjäl mig!

  häärligt blogg du har föresten ((:

 6. Comment by GoldenTabs — 07 januari 2018 @ 10:20

  EemAHs https://goldentabs.com/

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu